Alt indenfor tagpap og grønne tage

Op til 15 års garanti

Midt- & Vestsjællands Tagdækning tilbyder op til 15 års forsikringsdækket garanti på alle Derbigum-løsninger. Forsikringen er forudbetalt for hele perioden og dækker både materialer, arbejdsløn og eventuelle følgeskader.

Når du får lagt dit tag af Midt- & Vestsjællands Tagdækning er du derfor godt sikret mod økonomiske konsekvenser af eventuelle fremtidige skader på dit tag. Det giver ro i sindet og ikke mindst en god totaløkonomi.

Sammen med Tæt Tag Danmark og Derbigum-producenten forpligter Midt- & Vestsjællands Tagdækning sig til at give dig et problemfrit tag med lang levetid og vi garanterer, at vi kommer inden for 48 timer, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med dit tag.

Har du et større tag, tilbyder Midt- & Vestsjællands Tagdækning en serviceaftale, hvor vi med faste intervaller efterser dit tag med henblik på rengøring og renovering.

Producentens garanti

Performance Roof Systems S.A., Parc Industriel, 1360 Perwez, Belgien, yder garanti for Derbigum for enhver fejl ved fabrikation og/eller pålægning.

Garantien ydes for en periode på op til 15 år, regnet fra datoen, hvor arbejdet er afleveret.

Download garanti-information:

3-Dobbelt garanti folder (PDF)

Servicemanual (PDF)

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.