Alt indenfor tagpap og grønne tage

Derbigum produkter

Midt- & Vestsjællands Tagdækning anvender tagpap og materialer fra Derbigum i Belgien. Derbigums produkter er førende på verdensplan inden for miljørigtige, grønne tagpap-løsninger og løsningerne er unikke i forhold til kvalitet og totaløkonomi.

Derbigums produkter er testet og godkendt af alle førende instanser og efterlever alle internationale standarder indenfor kvalitet, brandsikkerhed osv.

Se derbigum.dk for detaljeret teknisk information.

Derbigum topmembraner

Derbigum SP

Den anerkendte bitumiøse APP-membran med to separate armeringslag, glasfibervæv og polyesterfilt.

Derbicolor

Den kulørte membran med et afsluttende lag skifer og  kompositindlæg af glasfibervæv/polyesterfilt.

Derbigum GC

Særligt velegnet til anlægsarbejder til broer, parkeringsdæk, kældervægge og lign.

Derbicolor Olivine

Membranen som neutraliserer CO2 og hjælper med at begrænse den globale
opvarmning.

Derbibrite NT

Topmembran med patenteret hvid overflad, der reflekterer solens lys og køler bygninger passivt.

Derbipure

Verdens første Cradle-toCradle certificerede tagpapmembran uden bitumen, som er 100% baseret på vegetabilske komponenter. Læs mere om Tæt Tag Danmarks grønne tagpap-løsninger og Cradle-to-Cradle.

Derbigum undermembraner

Derbicoat HP

Derbicoat HP er en underpap bestående af en speciel sammensat blanding af bitumen modificeret med ædle polymerer. Derbicoat HP har en glasfiber/polyester armering som giver en høj formstabilitet, og den er egnet til såvel flade tage som hældningstage.

Derbipure Coat

Derbipure Coat er en 100% genanvendelig undermembran uden bitumen, men baseret på vegetabilske komponenter.  I kombination med den vegetabilsk baserede membran Derbipure opnås verdens første vegetabilske tagløsning til flade tage.

Grønne tage

Derbigum SP AR

Brandsikker plastomer-bitumen tagmembran der er velegnet til grønne tage. Anvendes på hårdt og fast underlag, samt ekstensive tage med en vægt på max. 50 kg/m2.

Derbigum GC

Derbigum GC er sammensat af en særlig modificeret bitumen der består af to seperate armeringslag der er velegnet til grønne tage.Anvendes på isolering samt intensive tage med en vægt mere end 50 kg/m2.

Flydende produkter

Derbibond NT

Effektiv og miljøvenlig koldklæber uden opløsningsmidler.

Derbiprimer GC/E/S

Kold bituminøs grunder, som sikrer vedhæftning af membraner på fx. betonoverflader.

Derbitech Sealstick

Derbitech Sealstick er et miljøvenligt og hurtigt hærdende fleksibelt klæbemiddel og et professionelt tætningsmiddel til samlinger af tage, tagsten, tagprofiler, ovenlys, ventilationssystemer o.s.v.

Derbimastic S

Bituminøs fugemasse for overgange og detaljer.

Derbiseal S

En hurtigt forseglende modificeret bitumenmastik, velegnet til vedhæftning på visse former for tagpaneler og til forsegling af overlæg.

Derbinet NT

Miljøvenligt rengøringsmiddel, der anvendes til fjernelse af mos og alger.

Andre produkter

Derbilight

Derbilight er en præfabrikeret lysleder og er udviklet til flade tage på industribygninger, kontorer, detailhandel, skoler, idrætshaller o.s.v.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.