Alt indenfor tagpap og grønne tage

Tagtjek udføres af professionelle i Kalundborg, Næstved, Ringsted og omegn

Trænger dit tag til at blive renoveret eller udskiftet? Så bestil et gratis tagtjek hos Midt- og Vestsjællands Tagdækning - så kommer vi ud og laver en professionel vurdering af dit tags tilstand. På den måde ved du, hvad du skal gøre ved dit tag.

Hvis du opdager skaderne i tide, kan du undgå at dit tag tager endnu mere skade og det kan derfor ende med at blive dyrt.

Vi udfører gratis tagtjek for kunder i Næstved, Holbæk, Ringsted, Roskilde, Ringsted, Haslev, Køge, Kalundborg og omegn.

Få et tagtjek før det er for sent

Når du får foretaget et tagtjek så skal der holdes øje med typiske skader som utætheder, som kan medføre at der kommer vand ind i huset.

Alger, vind og vejr kan være yderst nedslidende på tagets overflade, som med tiden kan gøre at taget skal skiftes ud. Det er altid billigere at vedligeholde gennem årene, end at få lagt et helt nyt tag og derfor anbefaler vi at man løbende får lavet et tagtjek, samt udbedret skaderne på dit tag så det ikke tager overhånd.

Når vi laver et tagtjek for dig, så får du en udarbejdet rapport som vil give dig et overblik over fejl og eventuelle mangler. Herefter får du et uforpligtende tilbud på udbedringer af skader.

Kontakt os og få et gratis tagtjek

Er det også på tide at få lavet et tjek af dit tag? så kontakt os i dag på 32 95 82 14 så kommer vi gerne ud og laver et tagtjek på dit tag, og finder eventuelle fejl og mangler.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.