Alt indenfor tagpap og grønne tage

Renovering af tag i Kalundborg, Næstved og Ringsted

Renovering af tag i og omkring Kalundborg, Næstved og Ringsted. Vi er dine autoriseret tagdækker i lokalområdet der kun benytter sig af de bedste materialer til at renovere dit tag. 

Vi tilbyder også et gratis tagtjek inden vi går i gang med renovering af dit tag. På den måde kan vi give dig et uforpligtende tilbud, men også fortælle dig om dit tags generelle helbred. 

I visse situationer vil det foreksempel bedre kunne svare sig at lægge et helt nyt tag end at udbedre skader der vil opstå før eller senere igen. 

Fordele ved renovering af tag

Der kan sagtens være en fordel med renovering af tag end at skifte det helt ud. Med tagpap er det nemlig nemt at reperarer ens tag og udbedre utætheder nemt og billigt.

På et tag vil der opstå skader før eller senere i tagets levetid. Ved tegl og eeternit tag vil det typisk også skulle udskiftes nogen tagsten. Det kan være foreeksempel være tagsten der ryger under storm eller tagsten der sprænger på grund af frost. 

 Det vil som regel også være en del pænere at få reperearet sit tagpap end at skifte teglsten på sit tag. Stenene vil som regel være blevet mere matte i farven end de nye sten der monteres på taget. 

Ved tagpap kan man hurtigt brænde noget nyt på og den sorte farve vil ikke skiller sig lige så meget ud som kontrasten mellem nye og gamle tagsten.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud og et gratis tagtjek 

Vi tilbyder dig et gratis tagtjek og kan herefter give det et helt uforpligtende tilbud på renovering af tag. Du kan ringe til os på 32 95 82 14 eller skrive til os på tilbud@mvs-tag.dk

Bestil ikke et andet firma til at kigge på dit tag før du har fået en pris af os! Med vores årelange erfaring har vi effektiv process der sikrer en lav pris til vores kunder.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.