Alt indenfor tagpap og grønne tage

Få lagt tagpap tag

Brug for tagpap tag i nærheden af Kalundborg, Næstved eller Ringsted? Så klarer Midt- & vestsjællands tagdækning opgaven. Vi er specialister indenfor paptag og har stor erfaring med at lægge tagpap for både private og erhverv.

Der er ikke mange ulemper ved at skifte til et tagpap. Førhen var tage der var bygget af paptag ikke særlig robuste og holdte ikke så længe. I dag er det noget helt andet, holdbarheden er næsten på højde med teglsten og ståltage og derfor er der også mange der vælger et tagpap tag over de mere traditionelle. 

Ikke nok med at holdbarheden stortset er ens nu. Så er det også meget billigere at få lagt et tag med tagpap og hvis man allerede har et tag med tagpap så kan man nemt lægge et nyt tagpap over det eksisterede tagpap tag. 

Derfor sparer man også den langsommelige og dyre process med at tage teglstenene/stålpladerne ned fra taget før det nye kan komme på.

Fordele med tagpap tag

Der er mange fordele og nogen af dem er, men begrænser sig ikke til: 

•    Tagpap holder længe når det er lagt korrekt og af god kvalitet
•    Hurtigt og nemt at lægge og dermed sparer du penge på mandetimer
•    Kan lægges ovenpå eksisterende paptag
•    Egner sig til alle slags hustage og giver et moderne look
•    Vedligeholdelse er nemt og billigt
•    Det er billigere end traditionelle tagtyper

Hvis du er blevet fristet af at få et nyt tagpap tag så kan du få et gratis tagtjek af dit eksisterende tag og så kan vi vurdere om det kan svare sig at reperarer eller om det bedre kan betale sig at skifte til et paptag. 

Få et helt uforpligtende tilbud på dit nye tagpap tag

Ring til os på 32 95 82 14 eller skriv en mail til os på tilbud@mvs-tag.dk så giver vi dig gerne et helt uforpligtende tilbud på reperation eller udskiftning af dit eksisterende tag med et helt nyt tagpap tag. 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.