Alt indenfor tagpap og grønne tage

Få lagt Phønix tag i Kalundborg, Næstved eller Ringsted

15 års produktgaranti på phønix tag

Phønix Tag Materialer A/S giver 15 års produktgaranti for materiale- og produktionsfejl ved deres SBS-tagpap. Læs om de 15 års produktgaranti her.

Phønix tagpap i flere farver

Phønix tagpap kan fås i flere farver, hvor standardfarven sort er langt den mest populære. På tagpappen er oversiden bestrøet med granulat af naturskifer, dette beskytter bitumenen mod solens ultraviolette stråler, og det giver en pæn tagflade.
Bemærk: på en hjemmeside og forskellige PC-skærme kan farven godt blive vist anderledes ud end i virkeligheden.

Se udvalget af phønix tag nedenfor. 

Du får 50 års levetid på Phønix tag

En analyse har rykket Phønix Tag Materialer- tagpapløsninger op i top på holdbarhedsskalaen. Vælger du Phønix Tag Materialers premium-løsninger med SBS-underpap og -overpap, har dit tag udsigt til mindst 50 års levetid. Det konkluderer det uvildige organ ETA Danmark på baggrund af feltundersøgelser fra Statens Byggeforskningsinstitut, som har gennemgået en række tage fra 1990’erne.

Lang levetid er ikke kun godt for pengepungen, men også for miljøet

Læs mere om 50 års levetid her.

Dansk tagpap, der passer til vores barske klima

Klimaet i Danmark er kendetegnet ved store temperaturudsving og kraftige regnskyl. Hvis du ikke vælger en gennemprøvet tagpap, der er specialudviklet til at kunne modstå danske vejrforhold, risikerer du revner og utætheder i taget. Det kan i værste fald betyde udskiftning af hele taget.

Varme somre og kolde vintre. Det er sådan, vi kender det danske klima, som både byder på sommerdage med over 25 grader og vintre med tocifrede frostgrader. 

Temperatursvingningerne udfordrer tagprodukters fleksibilitet og tæthed. Derfor skal du være særligt opmærksom på, at det tagmateriale, du vælger, er gennemprøvet og kvalitetssikret til danske vejrforhold.   

En tagdækning på en dansk bygning kan udsættes for en overfladetemperatur på op til 70 grader om sommeren og ned til -20 grader om vinteren. Det stiller krav til, at tagpappet er fleksibelt, stærkt og kan følge bevægelserne i kulde og varme.

Phønix Tag Materialer-tagpap produceres i Danmark og er skræddersyet til det danske klima.

Få lavet et tageftersyn af en tagdækker jævnligt

Boligejere med et korrekt udført tagpaptag med to lag kan sove trygt, selvom det regner, rusker og sner udenfor. Bolig- og bygningsejere kan regne med mindst 50 års levetid på et korrekt udført tagpaptag med to-lags SBS-løsning. 

Men for at sikre den lange levetid – og måske endda få endnu flere år ud af taget – er det vigtigt at du vedligeholder det løbende. Hos Midt- og Vestsjælland Tagdækning kommer vores professionelle tagdækkere gerne ud og givet dit tag et grundigt tagtjek.

Bestil et tagtjek


 

Men vi hjælper dig gerne med at vedligeholde taget

Vi inspicerer gerne dit tag jævnligt, så du ikke selv behøver at gøre det.

Og vi reparerer straks evt. perforeringer på taget solidt ved at svejse et nyt stykke tagpap på.

Minimum hver femte år vil vi stærkt anbefale at du ringer til os eller din egen tagdækker og bede os eller ham komme for at gå taget efter. Med sine professionelle øjne får han øje på mere, end man gør som husejer.

Tagpap til det miljørigtige byggeri

Phønix Tag Materialers tagpap er velegnet til at bruge i det bæredygtige byggeri.

Virksomheden har udarbejdet en dokumentation for deres tagpaps miljømæssige egenskaber, så alle rådgivere og auditorer, der bygger efter miljøstandarden DGNB har alle data lige ved hånden.

Tagpappen bruges også i Svanemærket byggeri. Phønix Tag Materialers produkter er optaget i Byggevaredatabasen for produkter, der kan anvendes i Svanemærket byggeri.   

Tagpap, der gavner folkesundheden

Phønix Tag Materialer har lancerer en hvid tagpap ved navn NOXOUT. Den nedbryder de såkaldte NOx-partiklerne, der kommer fra trafikken og anden forbrænding.

Bygningens tag skaber dermed aktivt et bedre miljø hver eneste dag, uden at bygherren eller beboerne behøver at løfte en finger. Det er et intelligent byggemateriale-

Vi har udviklet den NOx-reducerende tagpap NOXOUT hjælper med at nedbryde NOx-partiklerne, der er et stadigt stigende problem fra blandt andet brændeovne, lastbiler og virksomheder. 

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.