Alt indenfor tagpap og grønne tage

Få lagt Derbigum tag i Kalundborg, Næstved, Ringsted og omegn

Midt- & Vestsjællands Tagdækning kan lægge dit Derbigum tag for dig, med et Derbigum tag er du sikret en miljøvenlig tagpap løsning og som er unikke i forhold til levetid, kvalitet, totaløkonomi og miljømæssig påvirkning.

Det kan klart anbefales at få lagt tag af en autoriseret tagpap tagdækker, og dette er også den eneste mulighed hvis du skal have lagt Derbigum tag, da du skal have et bevis på at du er uddannet gennem Tæt Tag Danmark og har fået et bevis på din kunnen fra tag skoler fra efteruddannelseskurser i Danmark og Belgien.

Hos Midt- & Vestsjællands Tagdækning er vi autoriseret tagpap tagdækkere med de rette uddannelser, og kan derfor lægge dit Derbigum tag for dig i Kalundborg, Næstved, Ringsted, Holbæk, Roskilde, Ringsted, Haslev, Køge og omegn.

Derbigum er et miljøvenligt tag

Når du vælger at få lagt tag med produkter fra Derbigum vælger du den grønne vej, derbigum gør nemlig brug af recycling, som er at tage hensyn til miljøet.

Hos Derbigum har de et genanvendelse program som opsamler gammelt tagpap og rester fra lægning af nyt tag, som både spare penge, energi og råstoffer.

Du er derfor sikret miljøvenlige løsninger når du vælger at få lagt tagpap med produkter fra Derbigum.

Derbigum tag med uvildig kvalitetskontrol

Der foretages altid en uvildig kvalitetskontrol efter taget er lagt, og denne kontrol udføres af leverandøren for at sikre dig som kunde at taget altid er lagt efter de nyeste forskrifter og bestemmelser. Dette er også dit garantibevis som kunde da du er sikret et godt resultat hver gang.

Med op til 15 års forsikringsdækket garanti hver gang.

Få et tilbud på dit Derbigum tag i Kalundborg, Næstved, Ringsted og omegn

Ønsker du at få lagt Derbigum tag? Så kontakt os i dag på 32 95 82 14 og få et uforpligtende tilbud på dit tag.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.