Alt indenfor tagpap og grønne tage

Autoriserede tagpap-tagdækkere

Midt- & Vestsjællands Tagdækning er medlem af Tæt Tag Danmark, som er Danmarks største landsdækkende netværk af selvstændige tagdækkere med speciale i nybygning og renovering af flade tage og hældningstage med tagpap.

Vi har specielt fokus på miljørigtige og bæredygtige tagløsninger og tænker miljø ind i alle led. Lige fra råvarer, produktion, anvendelse til genbrug.

Vores autoriserede tagdækkere er blandt branchens dygtigste og bedst uddannede – og er konstant opdaterede på viden omkring nye arbejds- og lægningsmetoder, lovkrav og miljøforanstaltninger. Vores tagdækkere videreuddannes løbende på vores egen tagskole og på kurser i Danmark og hos producenten i Belgien.

Gennem løbende uddannelse sikrer vi, at kvaliteten altid er på højeste niveau, således at vi kan garantere tætte tagpap-tagløsninger til glæde for vores kunder i mange år frem. Derfor kan du altid være helt sikker på at have dit på det tørre, når du vælger Midt- & Vestsjællands Tagdækning.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.