Alt indenfor tagpap og grønne tage

Udskiftning af tag i Kalundborg, Næstved & Ringsted

Mangler du udskiftning af tag i Kalundborg, Næstved eller Ringsted? Så klarer Midt- & vestsjællands tagdækning det. Vi har et stærkt og professionelt team der effektivt udskifter dit tag. 

Vores mange års erfaring gør at vi i dag har masser af fordele at tilbyde vores kunder. Vi bruger kun de bedste materialer, værktøjer og ved hvordan vi lægger taget så det holder næsten lige så længe som et traditionelt tag.

Fordelen med tage af tagpap er at det er prisbilligt i forhold til traditionelle tage, det er nemt at og hurtigt at lægge. Kvaliteten er i dag så høj at holdbarheden ofte matcher traditionelle tag som er bygget af tegl eller stål. 

Udskiftning af tag med tagpap

Ikke nok med at udksiftning af tag med tagpap er en utrolig holdbar og billig løsning. Så er det også en smuk og moderne stil som dit hus kommer til at fremstå med. 

Der er også en klar fordel i at bruge tagpap når man udskifter tage fra de tradionelle typer som tegl, stål og bølgeeternit. Vinduer, skorsten og andre udfordringer når man lægger tag er en del nemmere at komme rundt om med tagpap fordi det nemt kan tilpasses hjørner og kanter i forhold til sten og eerternit.

Nå dit tagpap en dag selv skal udskiftes er det som regel ikke nødvendig at fjerne det. Dermed sparer man en langsommelig og dyr arbejdsproces som du har ved andre tagtyper. 

Det kan nemlig lægges et helt nyt lag tagpap ovenpå det eksisterende lag tagpap. Og dermed er udskiftning af tag ikke nødvendig tagpap men derimod kan det lægges direkte ovenpå det gamle og sparer dermed dig for at stå uden tag i perioder, og risikere at regn giver fugt, ødelægger isolering mm. 

Uforpligtende tilbud og gratis tagtjek

Hvis du er blevet interesseret i at høre mere om udskiftning af tag med tagpap skal du være mere end velkommen til kontakte os på 32 95 82 14 eller skrive en mail til os på: tilbud@mvs-tag.dk

Vi tilbyder også et gratis tagtjek. Her vil vi gennemgå taget og se på om det kan svare sig at reperarer på taget eller om det bedre kan svare sig at få en udkiftning af taget. 
 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.