Alt indenfor tagpap og grønne tage

Få lagt nyt tag i Kalundborg, Næstved eller Ringsted

Mangler du et nyt tag i Kalundborg, Næstved, Ringsted eller omegn? Så er MVS Tag klar med autoriserede tagdækkere der klarer alt indenfor tagpap, derbigum, phønix tag og grønne løsninger. 
Hvis du ikke er sikker på om du mangler et nyt tag eller udskiftning af tag men måske bare en renovering af tag? Så giver vi et gratis tjek af dit tag, ingen forpligtelser og vi rådgiver dig gerne om hvad der bedst kan svare sig.

FÅ ET GRATIS TAGTJEK – Gælder alle tagpap tag

Det gode ved et tagtjek er at du kan få standen af vide. Kan det svare sig at smide penge i tag af ældre dato? Eller ville det være bedre med noget helt nyt? 

Nyt tag af tagpap eller et grønt tag? 

Er du tvivl om du skal havde det traditionelle tag af tagpap eller en mere bæredygtig løsning? Vi rådgiver dig gerne om hvilken løsning du skal vælge.

Grønne tage har mange fordele, det ser ikke bare bedre ud men har også en lang række fordele som at optage regnvand og forsinke afledningen af vand til kloakkerne.

Der kan også være en fordel for biodiversiteten med et grønt tag. Det grønne tag kan give et mere naturligt liv udover at det bare er pænt at se på. 

Få et helt uforpligtende tilbud

Hvis du mangler et helt uforpligtende tilbud på et nyt tag skal du ikke tøve med at ringe til os på 32 95 82 14 eller skrive til os på tilbud@mvs-tag.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Husk at du altid kan få et gratis tagtjek på dit tag af tagpap. Vi kan også fortælle dig om dit tags tilstand og hvor lang tid dets levetid er. Kan det svare sig at ofre penge på reperation eller skal det bare et nyt til. Alt dette besvarer vi gerne for dig.
 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.