Alt indenfor tagpap og grønne tage

Få lagt grønt tag i Kalundborg, Næstved & Ringsted

Et grønt tag er ikke bare en fryd for øjet men også en investering der kan aflaste dit kloak system med op til 50%. Det er smart i tider med stigende nedbørsmængder der kan risikere at oversvømme kældrer.
Det grønne tag beskytter også dit tagpap tag nedenunder mod regn, vind og ikke mindst solens uv-stråler.  Dermed øger det dit paptags levetid betydeligt og derfor er et grønt tag også blevet et populær valg i de seneste år.
En anden grund til grønne tage er blevet populære at det visuelt smukt og at det hjælper biodiversitet med de forskellige stenurter, græsarter og mostyper der er på taget. Disse planter skaber grundlag for insektliv og dermed føde for fugle. 

Fordelene ved et grønt tag

Det er rigtige mange gode grunde til at vælge et grønt tag. Nogen af dem er, men begrænser sig ikke til:

  • Optager store mængder vand og skåner kloaksystemet og modvirker oversvømmelser af ejendommen
  • Fordi planterne optager så meget vand har det også en høj brandmodstand
  • Mindsker temperatur svingninger, isolere ens hus mod kulde om vinteren og afskærmer mod varmen om sommeren.
  • Det beskytter dit tagpap mod solens uv-stråler, vind og nedbør.
  • Det er mere miljøvenligt end traditionelle tegltag.
  • Giver et anderledes og mere naturlig look

Vi hjælper dig gerne med at vurdere om dit tag egner sig til at få lagt et grønt tag. Det er en nødvendighed at tagets tilstand, type og hældning er korrekt før det kan lægges et grønt tag. Få et gratis tagtjek ved os, så vurdere vi også dit tags tilstand og om det egner sig til at få lagt et grønt tag

Grønne tage er attraktive, få et uforpligtende tilbud af os

De grønne tage er blevet rigtig populære og vi er monteret mange de seneste år. Derfor er du sikker på at vi gør et hurtigt og effektivt stykke arbejde hver gang vi montere et grønt tag.
Du kan kontakte os på 32 95 82 14 eller skrive en mail til os på tilbud@mvs-tag.dk og så kan vi tage en helt uforpligtende snak omkring dit behov, vi rådgiver dig gerne om hvad det vil være mest fordelagtigt for netop dig og dit tag.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.