Alt indenfor tagpap og grønne tage

Tagdækker i Kalundborg, Næstved og Ringsted

Autoriseret tagdækker med fokus på kvalitet

Har du brug for en kvalitetsbevidst tagdækker i Kalundborg, Næstved, Ringsted eller omegn?

Så er vi hos Midt- og Vestsjællands Tagdækning et team af autoriserede tagdækkere, der står klar til at hjælpe dig med dit tag. Vi laver stort set alt indenfor tagdækning med tagpap, derbigum, phønix tag, grønne løsninger og meget mere. Så uanset om du skal have lagt nyt tag på et nybyggeri, eller skal have renovering af grøn tagpap, så står vi klar til at hjælpe. 

Vi tilbyder også miljøvenlige og bæredygtige tagløsninger i høj kvalitet, og vi tænker altid miljø med ind i alle led, lige fra råvarer, produktion, anvendelse og til genbrugsmuligheder. 

Tagdækker der tilbyder gratis tagtjek

Er du interesseret i at få dit tag tjekket, så tilbyder vi lige nu et gratis tagtjek i Midt- og Vestsjælland. 

Det er altid en god idé at være på forkant med skaderne, og dermed undgå pludselige uønskede udgifter, og det kan du ved at få lavet et tagtjek af en autoriseret tagdækker. 

Læs mere om gratis tagtjek her

Tæt Tag Danmark - Op til 15 års garanti 

I Midt- og Vestsjællands Tagdækning er vi en del af Tæt Tag Danmark, som er et kvalitetskoncept der gør det nemmere for dig som kunde, at vælge det rigtige tagpap-tag.

Vi anvender udelukkende de bedste produkter, og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol. Derudover er der op til 15 års forsikringsdækket garanti. Du er derfor garanteret en kvalitetssikker og holdbar tagløsning. 

Kontakt vores tagdækker og få et tilbud i dag

Hvis du mangler en professionel og kompetent tagdækker i Kalundborg, Næstved, Ringsted eller omegn, så kontakt os. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning, uanset om du har brug for at få lagt et splinter nyt tag, eller blot har brug for en mindre tagrenovering eller reparation. 

Ring til os på telefon 32 95 82 14 eller send en besked til os via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.