Alt indenfor tagpap og grønne tage

Sedumtag er et grønt tag

Sedumtag også kendt som et grønt tag er tage der er belagt med stenurter, mos og græs. Det får taget til at minde om viking beboelse med den gammeldags tagtype.

Men det er absolut ikke noget gammeldags i de nye grønne sedumtage. Et grønt tag har masser af fordele. Ikke nok med at det kan absorber op til 50% af alt nedbør og dermed sikrer at afløbet ikke løber over. 

Et sedumtag er også et miljøvenligt alternativ til tegltag der koster meget i CO2 regnskabet. Godt nok skal der et undertag fx et tagpap tag til. Men alt i alt er det et mere miljøvenligt alternativ. 

Det grønne tag beskytter også tagpapet mod vind, sol og nedbør og derfor holder et tag af tagpap længere end et uden. 

En miljømæssig årsag mere er at de grønne tage isolere godt mod både kulde og støj og så er det godt for naturen og biodiversiteten fordi der kan leve insekter som fugle lever af på taget. 

Vi betjener mange kunder fra Næstved, Holbæk, Ringsted, Roskilde, Ringsted, Haslev, Køge og kalundborg.

Sedumtag er fremtidssikret - Få lagt Sedumtag i Kalundborg, Næstved eller Ringsted

Et sedumtag er fuld med fordele, den eneste rigtige ulempe er selvfølgelig at det koster at få anlagt. Men med hurtigt voksende klima forandringer kan det sagtens svare sig at anskaffe sig.

Med stigende nedbørs mængder stiger risikoen også få at oversvømmelser og fugtskader i ens ejendom og især i ens kælder. Et sedumtag kan optage store vandmængder og forsinke udledning af vand fra taget og dermed sikrer at afløb kan håndtere nedbørsmængden

Et grønt tag vil også sørge for at temperatursvingninger bliver mindre ogikke mindst beskytter det paptaget under mod vejr, vind og solens UV-sdtråler. Det sørger altså for at øge dit tags levetid og derfor kan det være en rigtig god inverstering at foretage sig.

Få et uforpligtende tilbud på dit sedumtag

Ring til os på 32 95 82 14 eller send os en mail på tilbud@mvs-tag.dk. Du kan også få et gratis tagtjek, vi vil rigtig gerne ud og vurdere netop dit tag og give vores bedste vurdering på det. 
 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.