Alt indenfor tagpap og grønne tage

Få et gratis tagtjek

Få et gratis tagtjek og find ud af hvordan dit tag har det? Lurer katastrofen ved den næste storm eller kan det klare 15 år mere? Det kan Midt- & Vestsjællands Tagdækning ApS hjælpe dig med at vurdere. Lige nu kan du få et gratis og helt uforpligtende tagtjek af dit tagpap-tag.

Gratis tagtjek og slip for regn og regninger

Det er vigtigt at være på forkant med tagets tilstand, for det kan være dyrt ikke at være det. Vi har set nogle meget kedelige eksempler på, hvor husejere, der ikke har passet deres tag, først har fået regn ind i huset - og bagefter en lind strøm af regninger ind af døren. Ikke bare regninger for et nyt tag, men også for udbedring af vandskader, ødelagt inventar og udgifter til genhusning, mens skaderne udbedres. Og skyldes skaden manglende vedligeholdelse af taget, så klapper forsikringsselskaberne som regel kassen i.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tagtjek? Så kontakt Midt- & Vestsjællands Tagdækning ApS på telefon 40 77 82 14 eller send en e-mail til tilbud@mvs-tag.dk. Tilbuddet gælder både private boligejere, boligforeninger, det offentlige og erhvervslivet.

Renten er lav så få et gratis tagtjek i dag

Hvis man bare med jævne mellemrum får tjekket sit tag af en fagmand, så kan meget klares med små reparationer. Derfor kan du lige nu få tjekket dit tag helt gratis og uforpligtende. Men vi går vi naturligvis også ind og vurderer, om det bedre kan betale sig at lægge et nyt tag i stedet for at reparere det gamle, og det kan det ofte. Og det kan især være klogt at foretage investeringen nu, hvor renten er historisk lav.

Derbigum - mere holdbar end andre tagmaterialer

Lyder dommen på nyt tag, så anbefaler vi tagmaterialet Derbigum. Materialet udmærker sig bl.a. ved at være fleksibelt og at kunne modstå ekstreme kulde og varmegrader. Gennem Tæt Tag Danmark giver Midt- & Vestsjællands Tagdækning ApS op til 15 års forsikringsdækket garanti på et nyt Derbigum tag, men taget har en dokumenteret levetid på over 40 år.

Det første Derbigum tag blev lagt i Danmark i 1977, og det ser stadig ud som om, det var lagt i går. I udlandet findes Derbigum tage, der er over 50 år gamle. Taget holder dermed ofte længere end fx et traditionelt tagpaptag gør.

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti.